Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut / Enquiries about entries:

Marjo Nygård, marjo.s.nygard (at) gmail.com, +358 44 507 9163

 

Muut tiedustelut / Other enquiries:

Anne Ahokas, anne.ahokas (at) gmail.com, +358 46 878 0319

Rokotusmääräykset

Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.

Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping-valvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa löytyy täältä.

Koiralla tulee olla voimassaoleva penikka- ja raivotautirokotus. Koiran on oltava rokotettu vähintään kaksi kertaa penikkatautia vastaan. Ensimmäinen pentuna annettu tehosterokote on voimassa yhden vuoden; vuoden iässä ja sitä vanhempana annetut tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Toisesta rokotuskerrasta (tehosteesta) tulee olla kulunut vähintään kolme viikkoa (21 vuorokautta).

Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee olla kulunut vähintään kolme viikkoa (21 vuorokautta), jotta koira saa osallistua näyttelyyn. Alle vuoden ikäiselle koiralle annettu raivotautirokotus on voimassa yhden vuoden. Vähintään vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Mikäli koiran raivotautirokotus on vanhentunut, on se uusittava viimeistään kolme viikkoa (21 vuorokautta) ennen näyttelyä.

Tarkempaa tietoa rokotusmääräyksistä täältä.